Mail adresim : beyazruya90@hotmail.com

21 Ağustos 2013 Çarşamba

DİNLİYORUM 1



Bu gece bu parçayı dinliyorum. Nedense artık Türkçe şarkılardan hoşlanmıyorum. Bu arada film çok eğlenceliydi. İzlemek ve güzel vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edebilirim. Filmin adı 'ta ra rum pum'. yazdığınızda hemen karşınıza çıkacaktır. Minik bir tavsiye. Mümkünse Türkçe dublaj yerine Türkçe altyazılı olarak izlerseniz çok daha keyif alacağınıza eminim.







3 yorum:

  1. Bizde Hint Müziklerini ablam sever. Ben genellikle Kore dizileri ve Arap,Kore,Türk Boylarının Müziklerine dinlerim. Bir de tam üç yıldır dinlediğim ve ezbere bildiğim bu linkteki müzik var. Klibinin gerçek yaşamdan alınmış olması da en çok hoşuma gidiyor. Umarım sende beğenirsin.

    http://www.youtube.com/watch?v=joh5BOsvrFw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel melodi. ben de severim Bulgarca şarkıları. ivena, alisia, emanuela, andrea, azis, teodora, djordan dinliyorum genelde. güney kore filmlerine sarmıştım bi ara. 40 film belki de daha fazlasını bile izlemişimdir. koreden sıkılınca hindistana sarayım dedim. hint filmleri o kadar fazla ki sıkılamıyorum. yılda 850 film üretiliyormuş. hint filmleri beni baya götürecek sanırım.

      Sil
    2. Hay maşallah Hindistan'a o zaman. Ben yine de Kore Tarihi Dizileri'nden vazgeçmem.
      Dediğin sanatçıları bende bir ara Hadise'ninde katılıp ödül kazandığı Balkan TV ödüllerinden tanıyorum.
      Keyifli seyirler.

      Sil